Pjecer og bøger | Schärfe Begravelsesforretning

Pjecer og bøger

Schärfes Begravelsesforretning har siden 1977 været medlem af Danske Bedemænd, som udgiver pjecerne Når nogen dør, Min sidste vilje, Hvor jeg går hen, når jeg går bort og Elysium Begravelsesopsparing. Alle pjecer kan rekvireres gratis.

naarnogenPjecen “Når nogen dør” giver bl.a. et godt overblik over de praktiske ting, man skal forholde sig til i forbindelse med dødsfald. Du kan få pjecen gratis os hos.

Du kan også downloade pdf-versionen af “Når nogen dør”, ved at klikke HER.

 

 

 

minsidsteDokumentet “Min sidste vilje” giver mulighed for at udforme en skriftlig erklæring, som fortæller, hvad man ønsker i forbindelse med sin begravelse.  Man kan også udfylde “Min sidste vilje” via vores hjemmeside ved at udskrive den og skrive den under. Dokumentet “Min sidste vilje” skal foreligge med original underskrift for at være gyldig.

Hvis der er behov for hjælp til at udfylde Min sidste vilje, kan vi besøge dig. Ellers er du velkommen hos os. Du kan downloade pdf-filen af “Min sidste vilje”, ved at klikke HER.

 

elysiumElysium Begravelsesopsparing er en opsparingsforening for alle over 18 år, som ønsker at sikre, at der er økonomiske midler til rådighed til egen begravelse/bisættelse.

Du kan få en blanket hos os.

 

 

 

boernebog“Hvor går man hen når man går bort” er en børnebog, der handler om døden. Den er et godt arbejdsredskab at bruge til børn, hvor målgruppen er fra 3-10 år. Du kan få bogen gratis hos os.

 

 

 

 
MalebogsomslagEn malebog, der ligesom børnebogen “Hvor går man hen når man går bort”, er et arbejdsredskab til brug ved børns møde med døden. Malebogen er beregnet til de mindre børn, som kan farvelægge tegninger fra børnebogens handling og eventuelt selv tegne en tegning til den afdøde. Du kan få malebogen gratis hos os.