Hvem er vi hos Schärfe Begravelsesforretning?

Vores tilgang

Jenny og John Schärfe har drevet Schärfes begravelsesforretning siden 1977. John er den fjerde generation i familien, der driver begravelsesforretning, og vi har dermed mange års erfaring som bedemænd.

Siden 1977 har vi været medlem af Danske Bedemænd. Vi har derfor fulgt med i lovgivningen og under løbende kurser holdt os ajourførte med de stadige forandringer, der også finder sted i vores fag. Gennem vores medlemskab af Patio, den uafhængige sammenslutning af bedemænd, ser vi ud i Europa og lærer endnu mere om begravelses-branchen ved besøg i andre lande.

Vi lægger vægt på en professionel og omsorgsfuld vejledning i forbindelse med dine ønsker og familiens behov – uanset om det drejer sig om en traditionel højtidelighed i kirken, eller I ønsker en anden form for begivenhed. Vores mange års erfaring har lært os, at det at lytte til ønsker og behov, uanset hvad de måtte være, er vores vigtigste redskab. I den forbindelse benytter vi vores viden, så alle nuancer kommer med, når vi vejleder dig under dine valg.

I Schärfes Begravelsesforretning vil du kunne møde Jenny og John Schärfe, Stig Schärfe, Peter Bramming, Kenni Trolle-Hannecke og Per Willemoes.  Du vil ikke træffe os alle, da vi lægger vægt på den personlige kontakt (det vil dog ikke altid være muligt at tale med den samme medarbejder). Ellers er Jenny det meste af tiden ved telefonen, og hun kan svare på næsten alt.

Vi arbejder alle tæt sammen, og alle vil derfor kunne besvare dine spørgsmål.

Hvis du gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 35 08 69 eller e-mail info@schaerfe.dk.

Venligst,
Jenny og John Schärfe