Om Schärfe Begravelsesforretning

Om Schärfe

Vores service bygger på 35 års erfaring som bedemænd og vi lægger vægt på en professionel og omsorgsfuld håndtering af dine ønsker, hvad enten du ønsker en traditionel kirkelig begravelse eller et arrangement, som er skræddersyet til dig og din families ønsker.

Vores mange års erfaring gør, at vi har har en god fornemmelse af, hvad der virker eller ikke gør. Men også at vi i høj grad har en stor viden indenfor alle aspekter af en begravelse, som vi bruger til at vejlede dig i dine valg og ønsker.

Vi er til daglig seks bedemænd i forretningen, men du vil som regel kun møde én af os, da vi lægger vægt på den personlige kontakt. Dog vil det ikke altid være muligt at træffe den, som du har talt med, men da vi arbejder som et team, vil du altid kunne få hjælp og svar på dine spørgsmål, når du kontakter os.

Du kan læse mere os ved hjælp af venstremenuen her, og i vores miniguide “Hvad gør jeg nu?” kan du få indblik i processen omkring en begravelse. Vi er pt. i gang med at opdatere vores hjemmeside, så vi beklager på forhånd, hvis der er mangler i indholdet.

Hvis du har nogen spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os enten på telefon +45 4635 0869 eller på info@schaerfe.dk

Venligst,
Jenny og John Schärfe