Kistepynt i Roskilde, Hedehusene, Havdrup, Tune, Hvalsø, Jyllinge, Karlslunde, København, Lejre, Solrød, Taastrup, Viby Sjælland

Kistepynt

Stor respekt for kistepynt

Når du vælger os som støtte, får du en samarbejdspartner der har stor respekt, lige fra kistepynt til de store linier. Familiens forretning ”Tommerup begravelsesforretning” på Fyn, der åbnede allerede i 1910, er stadig i familiens eje, og dermed har vi en stor erfaring, der sikrer at alle dele af vores arbejde, og det vi tilbyder, er i orden ned til mindste detalje.

Vi er klar over, at denne begivenhed ikke kan gøres om og derfor sikrer vi os altid, igennem omhu, at selv de mindste ting, er udført med respekt og professionalisme. Vi har de grundlæggende værdier på plads og det betyder, at vi kan inkorporere dine individuelle ønsker i ceremonien, uden det går ud over traditionen. Vi er den støtte du har brug for i sorgens stund.

 

Fra kistepynt til mødet efter begravelsen

Vores erfaring har vist os, at det er en stor støtte, at familien ikke behøver at involvere flere parter end aller højst nødvendigt. Derfor tilbyder vi en samlet pakke, fra start til slut, der giver sammenhængskraft og integritet på dagen.

Med stor erfaring fra Hvalsø, Hedehusene, Jyllinge, Karlslunde, Viby Sjælland, Lejre, Solrød, Greve, Taastrup, Fyn og generelt på Sjælland varetager vi opgaver i hele landet og udlandet. Vi vil gerne være din støtte på sorgens dag!

Husk at vores kirkegårde i Roskilde, Havdrup og Hedehusene kan vi hjælpe dig med alt inden for begravelse og en flot bårebuket.