Ring til os for en god og sikker begravelse | Schärfe Begravelsesforretning

1. Kontakten til os

Det er naturligt at være usikker på, hvordan man skal forholde sig ved et dødsfald i familien, eftersom mange spørgsmål og følelser samler sig i en på samme tid. Derfor er det godt at få aftalt et møde med os, hvorunder man kan videreformidle sine spørgsmål og behov og derved få mere plads til sig selv og sine omgivelser i sorgen.

Schärfes Begravelsesforretning har mange års erfaring (siden 1977) og dermed et solidt grundlag for at hjælpe dig i alle de praktiske afgørelser. Vi kan således støtte dig og bistå med at realisere de ønsker, netop du og familien måtte have i respekt for afdøde. For os er den personlige vejledning og rådgivning det vigtigste – det er den, der giver tillid og dermed tryghed. Det er det, vi har lært af tre generationer før os.

Du kan bruge vores vejledning til at få indblik i det videre forløb fra vores samtale og frem til højtideligheden.

Schärfes Begravelsesforretning kan bistå i hele Danmark og har ligeledes stor erfaring med håndtering af dødsfald i udlandet. Vi kan også hjælpe i forbindelse med begravelser i andre lande end Danmark, uanset dine religiøse tilhørsforhold – eller hvis du ikke har et religiøst tilhørsforhold.

Kontakt os på telefonnummer: 4635 0869 eller e-mail: info@schaerfe.dk