Begravelse i Roskilde, Hedehusene, Havdrup, Tune, Hvalsø, Jyllinge, Karlslunde, København, Lejre, Solrød, Taastrup, Viby Sjælland

Begravelse

En begravelse skal lykkes til mindste detalje

Ved en begravelse er det endnu mere vigtigt end ved andre begivenheder i livet, at alle dele af ceremonien lykkes ned til mindste detalje. Det ved vi, og derfor sikrer vi os altid, igennem rettidig omhu, at der ikke opstår uventede problemer på dagen. Det er fordi at vi har de grundlæggende værdier på plads, at vi kan inkorporere dine individuelle ønsker på dagen, uden det går ud over traditionen og helheden.

Vores kvaliteter er tålmodighed, empati og evnen til at lytte. Det betyder at ingen beslutninger bliver taget hen over hovedet på de efterladte og at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

 

En begravelse i den afdødes ånd

Vi går op i at den afdødes aftryk er med i ceremonien. Vores erfaring har vist, at det er svært at svare prompte på de mange spørgsmål der opstår, i forbindelse med en bisættelse og derfor tager vi os den tid det tager, at få alle detaljer på plads. Vi varetager gerne alle dele af dagen, fra ceremonien til mødet med familie og venner efterfølgende.

Det betyder, at du ikke behøver at inddrage andre i processen og at du får en dag med sammenhængskraft og integritet. Vi har stor erfaring fra Greve, Hedehusene, Hvalsø, Jyllinge, Karlslunde, København, Lejre, Roskilde, Solrød, Taastrup, Viby Sjælland og varetager gerne dine behov.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Husk at vores kirkegårde i Roskilde, Havdrup og Hedehusene kan vi hjælpe dig med alt inden for begravelse, samt bårebuket og kistepynt