Bårebuket i Greve, Hedehusene, Hvalsø, Jyllinge, Karlslunde, København, Lejre, Roskilde, Solrød, Taastrup, Viby Sjælland

Bårebuket

En bårebuket der passer ind i helheden

Når du vælger at samarbejde med os, får du en støtte, der kan hjælpe dig i alle dele af ceremonien, fra den smukke bårebuket til mødet med familie og venner efter bisættelsen. Familiens forretning ”Tommerup begravelsesforretning” på Fyn, der åbnede allerede i 1910, er stadig i familiens eje, og det har givet os en erfaring, som vi til stadighed drager nytte af.

Vi har set, at det er en stor støtte at kunne lade hele dagen følge af os, fra start til slut. Det giver sammenhængskraft og integritet på dagen og på den måde kan du drage det fulde udbytte af vores støtte. Vores erfaring har vist, at det er svært at involvere flere end aller højst nødvendigt i sorgens stund og derfor får du igennem os muligheden for en personlig støtte fra start til slut.

 

En bårebuket efter familiens ønsker

Det er fordi vores grundlæggende værdier er på plads, at vi kan inkorporere familiens og den afdødes individuelle ønsker på en god måde. Vores stærke kvaliteter er empati, tålmodighed og evnen til at lytte og det betyder, at alle forventninger bliver afstemt i dit tempo og bliver indfriet til punkt og prikke af os.

Vi har stor erfaring fra Greve, Hedehusene, Hvalsø, Jyllinge, Karlslunde, København, Lejre, Roskilde, Solrød, Taastrup, Viby Sjælland og kan være din støtte, uanset hvor fra du kommer fra i landet. Vi ser frem til at høre fra dig!

Husk at vores kirkegårde i Roskilde, Havdrup og Hedehusene kan vi hjælpe dig med alt inden for begravelse og kistepynt